Hirdetés

R.I.P.D. - Az első fotó

|

Régóta nem adott magáról életjelet a R.I.P.D. nevű képregényadaptáció, amelyben Jeff Bridges és Ryan Reynolds halott zsarukat alakítanak.

Hirdetés

A R.I.P.D., avagy Kb. a Halott Zsaruk Osztályának az a feladata, hogy rendet tartsanak az elhunytak világában és igyekeznek kiszűrni azokat a bolyongó lelkeket, akik rosszban sántikálnak. Majd jön egy frissen elhunyt nyomozó (Ryan Reynolds), aki nem tudja, hogy ki és miért ölte meg, ezért mindenképpen megszeretné találni a tettest (Kevin Bacon). A filmet a Red rendezője, Robert Schwentke készíti, akinek van már tapasztalata a képregényadaptációkban, mivel a Red is az volt. A forgatókönyvet Phil Hay és Matt Manfredi (A titánok harca, Aeon Flux) szerezte, a filmben feltűnik még a Nancy ül a fűben sztárja, Mary-Louise Parker is. A film még idén nyáron belovagolhat a hazai mozikba, remélhetőleg a július 18-ra betervezett dátum előtt trailert is kapunk és nem csak képekkel kell beérnünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.