Hirdetés

R.I.P.D. - Szellemzsaruk a kulisszák mögött

|

A hamarosan debütáló film most betekintést enged színfalai mögé. Hallhatunk néhány gondolatot a főszereplőktől valamint eddig nem látott jeleneteket is elcsíphetünk.

Hirdetés

Nick Walker rendőr egy akció során életét veszti, ám hamarosan újra rossz fiúkra vadászhat, mikor a mennyek rendőrsége felveszi sorai közé. Új társával immáron szökött lelkek után kezdenek el vadászni, de hamar megtörténik a baj és azt kell kitalálniuk, hogy hogyan állítsák meg az apokalipszist. A videóban Ryan Reynolds and Jeff Bridges beszélnek karaktereikről és a filmről, valamint Marisa Miller is elejt róla egy-két szót. Látható még Kevin Bacon, Mary-Louise Parker és James Hong is. A Szellemzsaruk július 18-tól tekinthető meg hazánkban Robert Schwentke rendezésében. A videóért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.