Hirdetés

Rise of the Apes - Az első fotó

|

Augusztus ötödik napjára tehető a Rupert Wyatt rendezte Rise of the Apes, ami a Majmok bolygója előzményének számít és hasonló minőséget is várhatunk tőle.

Hirdetés

Kevésbé ismert és jól sikerült filmeket sikerült eddig a világ asztalára pakolnia Rupert Wyatt-nek, de megkapta élete első hatalmas esélyét a bizonyításra és reméljük jól játssza ki a kártyáit. A Majmok bolygója előzményének számító Rise of the Apes-ben James Franco, Freida Pinto, John Lithgow és Andy Serkis neve található a színészek címszó alatt, a forgatókönyvet az eredeti Majmok bolygója filmek írójának, Pierre Boulle művének alapján készítik Rick Jaffa segédletével, a fenti kép pedig az első in-movie fotó, tehát a filmből származó matéria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.