Hirdetés

Risk - Táblajátékból mozi...

|

A Hasbro egészen 1957 óta gyártja a Risk névre hallgató táblajátékát, mely először még "The Conquest of the World" névre hallgatott és ez mindent elmond már önmagában is.

Hirdetés

Azt azonban sokadszori olvasásra sem tudom felfogni, hogy miért van ekkora ötlettelenség a filmgyárban: miért kell minden ötletre kapásból rárepülni és még ha égbekiáltó baromság, akkor is elkészíteni? Erre a sorsra jutott a Hasbo Risk-je is, amelynek megfilmesítési jogait a Columbia Pictures bitorolja és már rá is állította a szkriptre az Underworld 4 íróját, John Hlavin-t. A stratégiai táblajáték a Risky Business tudomása szerint akció-thriller stílusú lesz és a modern világban játszódik majd. Komolyan szükségünk van nekünk erre? A válasz: nem!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.