Hirdetés

Robert De Niro életműdíjat kap!

|

A 2011-es Golden Globe díjátadó gálán hatalmas elismerés éri majd a zseniális színésznek számító Robert De Niro-t, aki neves pályafutásáért díjban részesül.

Hirdetés

A januárban megrendezésre kerülő gála tekintetében egyértelmű volt, hogy De Niro kapja ezt a megtiszteltetést, a jelenleg 67 éves színész mögött kultikus figurák, mozik és feltűnések sora áll. A Keresztapa 2-ért és a Dühöngpő bikáért Oscar-díjat is kapott, de láthattuk őt olyan piedesztálra állított filmekben, mint A szarvasvadász, a Taxisofőr, A rettegés foka, a Casino, a Szemtől szemben, Aki leyőzte Al Caponét, Nagymenők, a Jackie Brown, a Ronin, a Mindenki megvan, és még sokáig folytathatnák a sort. Robert De Niro megérdemelten szerepel a legnagyobb színészek listájn. Gratulálunk neki!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.