Hirdetés

Robert Downey Jr. a legjobban kereső színész

|

Robert Downey Jr. egyértelműen most van a csúcson és nem csak szerintünk vagy a közönség szerint, de a Forbes legújabb listája alapján ő a jelenleg legjobban fizetett színész.

Hirdetés

A Forbes listája szerint Robert Downey Jr. a legjobban kereső színész, ami érthető is, olyan sikerfilmek után, mint a Vasember 3 és a Bosszúállók, de rendesen megszedte magát a Bosszúállók 2 és 3 szerződéséből is. Az összeállítás második helyén természetesen Channing Tatum mosolyog, hála a Magic Mike sikerének, a harmadik pedig Hugh Jackman lett, de olyan nevek találhatóak még a folytatásban, mint Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson és Adam Sandler. Johnny Depp sajnos bele sem került a Top 10-be.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.