Hirdetés

Robert Downey Jr. a világ legjobban fizetett színésze

|

Hirdetés

A szerény 80 millió dolláros jövedelmével - melyet már harmadik éve sikeresen söpör be -  Robert Downey Jr. érdemelte ki a minden idők legjobban fizetett színésze címet. Őt követi Jackie Chan 50 millió dollárral. Downey legutóbbi filmje, a Bosszúállók: Ultron kora 1.4 milliárd dollárt (ebből 941.5 millió a nemzetközi bevétel) hozott be, melyből 40 millió járt a Vasembernek, és a hírek szerint a színész ismét 40 millió dollárért vállalta el szerepét az Amerikai Kapitány: Polgárháborúban. A Forbes idei listáján szereplő 34 legnagyobb jövedelemmel bíró színész nem csak az amerikai filmgyártásban mozog, hanem nemzetközi közegben is. Itt nem csak amerikai születésű színészeket találunk, hanem még további 6 nemzet képviselteti magát, többek között Ausztrália, Nagy-Britannia, Hong Kong, és még India is néhány bollywoodi színésszel. Itt az első 10 helyezett:

  1. Robert Downey Jr.: $80 millió
  2. Jackie Chan: $50 millió
  3. Vin Diesel: $47 millió
  4. Bradley Cooper: $41.5 millió
  5. Adam Sandler: $41 millió
  6. Tom Cruise: $40 millió
  7. Amitabh Bachchan: $33.5 millió
  8. Salman Khan: $33.5 millió
  9. Akshay Kumar: $32.5 millió
  10. Mark Wahlberg: $32 millió
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.