Hirdetés

Robert Downey Jr. álomgázsija a Bosszúállók után

|

Pofátlanul nagy összeget tehetett zsebre sokunk kedvenc színésze, a zseniális Robert Downey Jr. a Bosszúállók álombevételei után. És ezzel még nincs vége a történetnek!

Hirdetés

Nem kevés oka van örülni Robert Downey Jr.-nak, hiszen hiába van olyan legendás filmekkel a háta mögött, mint a Sherlock Holmes, a Trópusi vihar és a Zodiákus, mégis a Vasember-filmek és a Bosszúállók hozta számára a legnagyobb bevételt. A Hollywood Reporter értesülései szerint Downey Jr. olyan szerződést írt alá a Vasember első részének sikere után a Marvel stúdióval, amely minden olyan film bevétele után hoz neki bizonyos százalékot, amiben ő alakítja Tony Stark-ot. Állítólag a Bosszúállók eddigi, gigászi mértékű bevételei után már most 50 millió ütötte a markát, és még nem csengett le a szuperhősök iránti láz, ráadásul jövőre jön a Vasember 3 és a Bosszúállók folytatását is pletykálják. Persze hollywoodi körökben nem mindig számít egyedi esetnek egy ekkora gázsi, de a legtöbb színész csak álmodozhat arról, hogy ennyi pénzt számol meg egyszerre: erre csak egy Vasember lehet képes...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.