Hirdetés

Robert Downey Jr. beszélt egy lehetséges cameoról

|

Robert Downey Junior beszél egy kicsit a Vasember 3-as szerepéről és 1-2 érdekes dologról. A hír erősen spoileres...

Hirdetés

Régebben már írtam róla, hogy van esély arra, hogy a Marvel az új Galaxis Őrzői képregényhez hasonlóan az egyik filmjükben is kiküldje Starkot a kozmoszba...Erről Downey azt mondta, hogy: "Igen hallottam, hogy Feige szerint még közelebbről és lehet, hogy máshogyan is megfoogjuk ismerni Starkot. Minden Marvel filmben vannak olyan lehetőségek, hogy új haverokat szerezzünk, de azt nem várhatjuk el, hogy őket a Földön találjuk meg." Érdekes dolog, az biztos. Lehet, hogy egy Őrző fog cameozni már a Vasember 3-ban? Nem rég olyan játékfigura is kijött Vasemberhez, amin Stark űrpáncélja látható. Ti szeretnétek látni őt a Galaxis Őrzőiben? Vagy egy Őrzőt a Vasember 3-ban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.