Hirdetés

Robert Downey Jr. csatlakozott a Pókember: Hazatérés stábjához

|

Hirdetés

Egyre inkább röppennek fel a pletykák és hírek a jövőre érkező Pókember-reboot, a Hazatérés stábjáról. Az ex-Batman, Michael Keaton, mint Keselyü szerepeltetése kétségtelenül örvendetes lenne, ellenben a legutóbbi fiatal arcok finoman se váltottak ki örömujjongást a rajongókból. Na de most! Mióta felröppentek az első híresztelések a filmmel kapcsolatban, rendre felüti a fejét a hír, hogy Robert Downey Jr. Vasembere is szerephez jut benne, amire csak rájátszott a film címe, és az alapjául szolgáló képregény, amelyben Amerika Kapitány, Fekete Macska és a Gyík (valamint a fekete ruha) mellett Tony Stark is feltűnik. A Hollywood Reporter értesülései szerint most már azonban a színész hivatalosan is csatlakozott a stábhoz, amely vélhetően nem lehetett olcsó mulatság (sacc per kb. a film költségvetésének a fele - cinizmus: off), hiszen Downey Jr. szerződése már csak az Amerika Kapitány: Polgárháborúra, valamint a két részes Infinity War-ra szólt. A kérdés az, hogy milyen és mekkora szerepe lesz Tony Starknak a Tom Holland alakította Pókember első  önálló kalandjában? (Ujjat összeszorít: Vaspók ruha! Vaspók ruha! Vaspók ruha!) Tippek? A Pókember: Hazatérés 2017 július 7.-én debütál a mozikban, Jon Watts (Cop Car) rendezésében, Tom Holland, Marisa Tomei és most már Robert Downey Jr. főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.