Hirdetés

Robert Downey Jr. Vasember szerkó nélkül is hőssé vált

|

Hirdetés

Vannak dolgok, melyekben a DC Univerzumának szereplői és alkotói talán sosem fogják utolérni a Marvel Filmes Univerzum képviselőit, ez pedig a nyilvános szerepvállalás, illetve annak mikéntje. A mai nap mutatták be Londonban az Amerika Kapitány: Polgárháborút, ám a premier előtt Robert Downey Jr.-nak még volt annyi ideje, hogy meglátogassa a Great Ormond Street Hospital Children’s Charityt, mely nagyon beteg gyerekeknek nyújt támaszt, és ezzel együtt az ő szüleiknek is. A képek önmagukért beszélnek, az meg különösképpen szívmelengető látvány, hogy a színész jelenléte láthatóan mennyire feldobta a gyerkőcök napját. [gallery ids="87242,87241,87240,87239,87238"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.