Hirdetés

Robert Downey Jr. az MCU-s távozásáról beszélt

|

Egyszer szögre kell akasztani a páncélt.

Hirdetés

Már a hazai mozikban is látható a Marvel Filmes Univerzum legújabb darabja, a Pókember: Hazatérés, ami a tavalyi Amerika Kapitány: Polgárháború után nemcsak a címszereplő hálószövőt, hanem Robert Downey Jr. karakterét is visszahozta a vásznakra. A Vasembert alakító színész jelenleg a harmadik Bosszúállók-filmen dolgozik, és valószínűleg az egyelőre cím nélküli negyedik rész munkálataiból sem marad ki, de már készül az MCU-s "nyugdíjazására", amiről egy friss interjúban ejtett néhány szót:

Hirdetés

"Ez egy ciklikus dolog. Mondhattam volna akkor is, amikor megjelent az első Bosszúállók: 'Ennél sosem lesz jobb. Álljon le mindenki.' De számomra ez mindig is emberekről és lehetőségekről szólt, mint Russóék, akiket imádok. Mindenki azt mondja nekem, hogy rám öltötték ezt a szerepet. Minden alkalommal újra kell kezdenem, de mindig egy erős alapról indulhatok. Nem szeretném elrontani az utolsó hat-hét filmem az MCU-ban azzal, hogy egyszer túltolom az egészet. Még azelőtt meg akarok válni a páncéltól, hogy kínossá válna."

Downey persze akkor sem árulná el, ha biztosan tudná, hogy meddig lesz az MCU világának része, de a közelgő Bosszúállók-filmek alatt valóban elkezdhetünk aggódni kedvenceinkért, mert rengeteg feltételezés szerint nem éli meg mindenki a negyedik fázist az alapítótagok közül. A filmes univerzumot a kezdetektől erősítő színészek szerződése a végéhez közeledik, azt pedig csak Kevin Feige tudja, hogy ki hosszabbít és ki nem. 

Mint említettük, Tony Starkra vár még néhány jelenés, most pedig a jelenleg futó Pókember szóló moziban leshetjük meg őt a filmszínházakban. A Marvel Studios univerzuma igen jó kezekben lesz a legújabb tehetségeknek hála azután is, ha néhány öreg harcos leköszön - az újak közé tartozik persze a legújabb Pókember, Tom Holland is, akit RDJ az egekig dicsért:

"Tom a tökéletes ember erre a feladatra. Lelkes, ragyogó és tehetséges, ráadásul fizikailag is megfelelő, hála az akrobatikus és táncos hátterének. Minden olyan elem megvan benne, amivel egy új megközelítésű karaktert vihetnek vászonra."

A Pókember: Hazatérés után Tommal is a soron következő két Bosszúállókban találkozunk, mielőtt 2019 nyarán újabb saját mozival jelentkezne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.