Hirdetés

Robert Downey Jr. nyugdíjba küldi Tony Starkot?

|

Robert Downey Jr. bokája tavaly, a Vasember 3 forgatásán sérült meg és erről kérdezték nemrég. A színész elárulta, hogy lassan ki szeretne szállni a milliárdos szerepéből...

Hirdetés

Minap egy interjúban elmondta, hogy "A sérülés elgondolkodtatott azon, hogy hány folytatás készülhet egy sikeres folytatáshoz, ami még mindig szórakoztató? Hány műfajban tudsz filmet készíteni? Olyan családból származom, amelyben írók, rendezők, színészek és művészek vannak, a baráti kör pedig hajnali kettőkor leül pókerezni...Úgy érzem, lassan nekem is vissza kell térnem a szellemi örökségemhez. Ez az amit én és a feleségem is tenni fogunk. Ahogy hallottam, Tom Brady 3 évre írt még alá a New England-dal, aztán visszavonul, mert 40 éves lesz. Én három év múlva leszek 50."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.