Hirdetés

Robert Downey Jr. rendezésre adja a fejét

|

Egy televíziós sorozat szereplőit dirigálja majd Robert Downey Jr.

Hirdetés

Amikor az A-listás színészek gondolnak egyet és felcsapnak rendezőnek, rendszerint nagy fába vágják a fejszéjüket, amivel vagy szerencséjük lesz és egészen új lehetőségek nyílnak meg előttük, vagy beletörik a bicskájuk és megmaradnak a színészet mellett. (Nem mintha olyan tragikus sors lenne gazdag és híres színésznek maradni.)

Hirdetés

Robert Downey Jr. a megszokotnál kissé máshogyan közelíti meg élete első rendezését. A The Wrap infomációi szerint a Vasemberként elhíresült színész nem csupán producere, de rendezője is lesz a Singularity című új sorozatnak. A szériát a feleségével közösen működtetett produkciós cég, a Team Downey Productions hozza létre.

A Singularity története jelenleg ismeretlen, de Anthony Michael Hall már megkapta főszerepet és ha minden terv szerint halad, akkor Downey fogja rendezni a pilot epizódot. Okos lépés a színésztől, hogy egy kisebb projekttel vág bele rendezői karrierjébe, ahelyett, hogy rögtön beleugrana a mély vízbe. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor kezdődik el a sorozat forgatása, vagy hogy mikor kerül adásba az első rész, de nagyon kíváncsian várjuk Robert Downey Jr. rendezői debütálást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.