Hirdetés

Robert Downey Jr. szerint van esély a Sherlock Holmes 3-ra

|

A színész egyik interjújában ugyan csak futólag, de megemlítette a Sherlock Holmes következő epizódját.

Hirdetés

Robert Downey Jr.-t már jó párszor kérdezték a Sherlock Holmes franchise hogyantovábbjáról, és a színész továbbra sem hagyja kialudni a rajongók reményének lángját. 

Hirdetés

Az EW a soron következő Bosszúállókon kívüli terveiről faggatta Downeyt, aki többek között a Doctor Dolittle-t említette elsőként. 

Nagyon jól érzem magam a felkészülésben, habár vagy 40 új kihívást szereztem magamnak, például meg kell tanulnom a walesi akcentust - amire még maguk a walesiek is azt mondják, hogy nagyon nehéz.

Majd mindenki meglepetésére elkezdte hozzáfűzni reményeit a harmadik Sherlock Holmes filmhez. 

Már szóba került a következő Sherlock Holmes is, éppen készítjük elő a Perry Masont az HBO számára, és még mindig meg akarom csinálni a Pinocchiot.  

A színész szerint régi vágya belebújni Geppetto bőrébe, és a Sherlock Holmes terve továbbra is prioritást élvez a Warner Bros.-nél annak ellenére is, hogy Downey saját produkciós cége 2016-ban elszakadt a stúdiótól. Guy Ritchie feldolgozása Downey főszereplésével nagy sikernek örvendett, ugyanis a két rész együtt több, mint 1 milliárd dollárt söpört be. A harmadik rész késleltetésére sokféle választ adtak már az alkotók, de általában abban foglalható össze a hivatalos magyarázat, hogy ha nem a harmadik lesz a legjobb az összes közül, akkor nem is érdemes nekiállni.

Ti szívesen néznétek egy harmadik Sherlock Holmes filmet Robert Downey Jr.-ral és Jude Law-val az élen? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.