Hirdetés

Állítólag Robert Downey Jr. szeretné, ha Ironheart feltűnne az MFU-ban

|

Éles váltás lenne, de érdemes eljátszani a gondolattal, még ha a közeljövőben ez nem is fog bekövetkezni.

Hirdetés

Mindenki kedvenc Vasembere, Tony Stark, azaz Robert Downey Jr. a beszámolók alapján egy chicagói filmes gálán elmondta, hogy támogatná az ötletet, miszerint Ironheart részese legyen a Marvel filmes univerzumának. A színész 11 éven keresztül bújt az ikonikus karakter bőrébe, egybeforrt a szereppel, de a Bosszúállók: Végjáték fináléjában "szögre akasztotta" a páncélt, így nem meglepő módon egy lehetséges utód veheti át a helyét a jövőben. Egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy ki lehetne az új Vasember, de úgy tűnik, hogy Downey áldását adta Ironheart esetleges szerepeltetésére.

Hirdetés

A hős Riri Williams névre hallgat és 2016-ban alkotta meg Brian Michael Bendis illetve Mike Deodato. Később Eve Ewing és Kevin Libranda "öntötte" végleges formába a tinédzser lány jellemét (és jelmezét), aki nem mellesleg egy feltaláló zseni és a klasszikus Stark páncélhoz hasonló öltözetet tervezett magának. Williams tagja a Champions névre hallgató csapatnak, amit legtöbben a Marvel Tini Titánjaiként emlegetnek. A Championsban olyan hősök mellett küzd az igazságért, mint Miles Morales Pókembere, Viv Vision vagy Ms. Marvel.    

Ti szívesen látnátok a mozikban Ironheartot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.