Hirdetés

Robert Downey Jr. szerint nem lesz Vasember 4

|

Hirdetés

Robert Downey Jr.-ral az Amerika kapitány: Polgárháború forgatási helyszínén találkozott az USA Today, ahol interjút készítettek vele a Vasember 4 kapcsán. Eszerint a színész - aki épp a 7. Marvel filmben készül felbukkanni - jó ötletnek tartaná a folytatást, de szerinte nem valószínű, hogy ez (még) meg fog történni.

Nekem a mostani Amerika Kapitány kicsit olyan lesz, mintha a Vasember 4 lenne. Ilyenkor mindent félre kell tolni, mikor egy Bosszúállók-szerű összeállás történik, és ez így is marad, amíg nem változtatnak rajta. Ha egyáltalán szándékukban áll.
Downey szerint érdekes, hogy Tony Stark a rosszfiú a Polgárháborúban, mert szerinte ha csinálnak majd valaha egy lezáró Vasember filmet, akkor Starkot ott is gonosznak kell feltüntetni.
Ha valaha eljutunk odáig, az jelenti majd a hattyúdalomat.
Azért hozzátette, hogy a polgárháborúban Vasember annyira azért nem megátalkodott: "Azért szeretném megtartani a szokásos közönségemet, és valahogy a kedvükre is tenni." Most már közeleg az Amerika kapitány premierje. Kitartás minden várakozónak, már kevesebb, mint 2 hónapra van tőlünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.