Hirdetés

Robert Downey Jr. tiszteletbeli Bosszúállóvá avatott egy fiatal rajongót

|

Hirdetés

A legtöbben bizonyára olvastatok vagy hallottatok valamilyen formában Batkidről, avagy Miles Scottról, a beteg kisfiúról, aki valóra válthatta az álmát és egy napig Batman lehetett San Francisco városának és a Make-A-Wish alapítványnak köszönhetően. Ez a szervezet számos programot és különleges kalandot rendezett már beteg gyerekek számára, tavaly például a most mozikban futó Deadpool forgatására is szerveztek látogatást. Most, a napokban egy újabb kisfiú álma válhatott valóra. A kilenc éves, Vasember rajongó Domenic Pace cisztás fibrózisban szenved, amely az egyik leggyakoribb genetikai betegség. Domenic, az ausztráliai Make-A-Wish jóvoltából egy teljes napra Vasfiúvá válhatott és a nap végén még Robert Downey Jr.-tól is kapott egy támogató üzenetet. A különleges napról készült összefoglaló felvételeket itt tekinthetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=-VUvbLtdrac Itt pedig láthatjátok Robert Downey Jr. üzenetét: https://www.youtube.com/watch?v=9vWxhQu9ebI Domenic felöltötte Vasember jelmezét és Új-Dél-Wales rendőri erejével közösen megmentett egy riportert, majd pedig jó Bosszúállóhoz híven legyőzte Ultront is a Sydney-i Operaház előtt. A rendőrségen kívül még 12 éves testvére, Joseph is segédkezett, Rhodes ezredes, azaz Hadigép szerepében. Édesanyja szerint, Domenic annyira Vasember rajongó, hogy otthon kizárólag csak a Tony névre hallgat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.