Hirdetés

Robert Downey Jr. a Vasember 4 lehetőségéről beszélt. Megint.

|

Hirdetés

Egy hét múlva startol az Amerika Kapitány: Polgárháború, amelyben Robert Downey Jr. immár hetedik alkalommal alakítja a méregdrága protézissel rendelkező zseni, emberbarát playboyt, ezzel pedig be is érte Hugh Jackman Farkasát az X-Men szériából, legalábbis az Apokalipszis érkeztéig. Persze Downey Jr. jövőre ismét méregdrága öltönyét ölti magára a Pókember: Hazatérés kapcsán, és azon kívül még a két részes Infinity War-ban láthatjuk viszont. Most a Polgárháború premierje kapcsán a színésznek szegezték a kérdést, hogy egy különálló filmben ismét eljátszaná-e Tony Starkot, amire annyit felelt:

Úgy érzem tudnék még egyet csinálni.
Oké! Túlzás, hogy beszélt róla, csak szerinte képes lenne még egyet csinálni és eermészetesen ez nem jelent semmit. Downey Jr. már korábban azt nyilatkozta, hogy neki már a Polgárháború is olyan, mint egy Vasember 4, de amennyiben még is csinálnának egyet, akkor az lenne a hattyúdala. Mindenesetre sokak szerint (én nem tartozom közéjük) egy újabb különálló Vasember-film helyreállítaná a harmadik rész okozta csorbát és minek után az Inhumans eltűnt a Marvel bemutató naptárából, felszabadult a hely egy másik mozinak, viszont a kérdés, hogy ez pont Tony Stark újabb (utolsó?) kalandja lenne, vagy inkább az új Bosszúállók tagjaira koncentrálnának? Vélemény?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.