Hirdetés

Robert Englund egy Freddy előzményfilmért kampányol

|

Hirdetés

Robert Englund, Freddy Krueger legendás megformálója kifakadt a Hollywoodot uraló remake-hullámon, miután a New Line Cinema bejelentette, hogy alig öt évvel a legutóbbi Rémálom az Elm utcában remake után újabb feldolgozás készül Wes Craven horrorklasszikusából. A színész meglátása szerint a nézőknek nem egy újabb remake, hanem inkább egy folytatás, vagy egy előzményfilm dukálna.

„Nincs szükség remake-ekre! Szívesen részt vennék a Freddy 9-ben, ugye tudják? Vagy egy Freddy vs. Michael Myers filmben. Vagy akár egy előzményfilmben.”
Robert Englund egyébként véleményezte a 2010-es remake változtatásait is, amiben Krueger immáron nemcsak gyermekgyilkosként volt ábrázolva, hanem gyerekmolesztálóként is. A színész szerint az eredeti Rémálom az Elm utcában szintén egy molesztáló gyilkost mutatott volna be a közönségnek, ám egy Los Angeles-i aktív molesztálós nyomozás végül eltántorította Cravenéket egy hasonló karakterábrázolástól. Hogy milyen Freddyt láthatunk a franchise következő kalandjában, az egyelőre talány. Ti mit gondoltok Englund véleményéről? Ti is inkább egy folytatást vagy egy előzményt látnátok szívesebben, vagy kíváncsiak vagytok egy új felállásra?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.