Hirdetés

Robert Kirkman elárulta, ki halhatatlan a The Walking Dead-ben!

|

Hirdetés

Az AMC zombi-terhelt világa, a The Walking Dead mindig is híres volt arról, hogy a rajongók hétről hétre találgathatták, vajon ki fog épp meghalni. Robert Kirkman képregénye (melyen a sorozat is alapul) akár útmutatóként is szolgálhatna, hogy mi fog történni hétről hétre a képernyőkön, ha nem tapasztaltuk volna meg idáig már nem egyszer, hogy bizony csavarnak azért egy-két dolgon a sorozatkészítők. Pl.: Shane (Jon Bernthal) csak a hatodik füzetben halt meg a képregényben, míg a TV-ben ezt már a 2. szezon végén megtette. Miközben a rajongók az új epizódot várják, Kirkman megosztott egy érdekes apróságot a New York-i Comic Con során a hétvégén. Elárulta ugyanis, hogy melyik az a karakter, aki soha nem fog meghalni a sorozatban.

Carol a képregényben egy kísérlet volt arra, hogy egy megtört egyén mivé válhat egy zombi apokalipszisben. De Carol a sorozatban, ami legyünk őszinték, egy sokkal jobb karakter, valóban erősebb lesz azoktól a szörnyű dolgoktól, amik történtek vele a sorozatban. Megölni őt biztosan nem... mi nem tehetjük meg. Van valaki, aki szeretné Carolt látni meghalni?
A Vulture jelentései szerint a tömeg elsöprő "Nem" választ adott erre a kérdésre. Ez az első alkalom, hogy Kirkman nyíltan kijelentette, hogy egy adott karakter nem fog meghalni. Ez azt jelenti, hogy a többi jelentős szereplő, úgy mint Rick (Andrew Lincoln), Daryl (Norman Reedus), Glenn (Steven Yeun), Maggie (Lauren Cohan) és Michonne (Danai Gurira) nincsenek biztonságban. Kirkman számos alkalommal kijelentette már a múltban, hogy bármelyik karakter elhalálozhat. Viszont az is meglehet, hogy csak próbálja elaltatni a rajongókat, és egy hamis biztonságérzetbe ringatni minden nézőt, és így majd derült égből villámcsapásként érne mindenkit a nem várt halál. Viszont ha Carol valóban végig életben marad a sorozatban, akkor minden bizonnyal az egyik legnagyobb karakter ívet láthatjuk majd a TV-sorozatok történelmében. Az első néhány szezonban ugyanis ő nem volt szerves része a csoportnak, csak a lányára Sophiara figyelt, miközben folyamatosan bántalmazta a férje, Ed, aki aztán az első évad végén elhalálozott. Azóta viszont megtanult alkalmazkodni ő is ehhez a kegyetlen világhoz, és az egyik legerősebb karakterré nőtte ki magát. Ti mit gondoltok, örültök, hogy Carol kvázi halhatatlan lett a The Walking Dead-ben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.