Hirdetés

Robert Langdon az NBC-n folytathatja nyomozásait

|

Dan Brown-rajongók, egyesüljetek!

Hirdetés

Robert Langdon professzorral mozgóképen először 2006-ban találkozhattunk A Da Vinci-kód című filmben. Majd három évvel később, 2009-ben újra, az Angyalok és démonokban. Mindkét filmet Ron Howard rendezte és mindkét film (de főként A Da Vinci-kód) nagy érdeklődést váltott ki a mozibajáró emberekből. Az érdeklődés azóta ugyan kikopni látszott, az NBC-nél mégis úgy érzik, hogy még mindig van annyi kraft a karakterben és a könyvekben, hogy megpróbálják érvényesíteni őt, ezúttal a televízió képernyőjén keresztül. 

Hirdetés

A Langdon címre elkeresztelt tervezett széria, melynek egyelőre még csak a pilotját rendelte be az NBC, Dan Brown Elveszett jelkép című kötetén fog alapulni és főszereplője - amint azt a cím is jelzi - Robert Langdon lesz. Langdon-t a filmekben Tom Hanks megformálásában láthattuk, ettől azonban vélhetően el kell tekintenünk, több, mint valószínű, hogy egy másik színész interpretációját fogjuk látni a sorozatban. Maga a történet egyébként a karakter egy korai kalandját meséli el, melyben a mentorát elrabolják, neki pedig különböző, misztikus rejtélyeket kell megoldania ahhoz, hogy végére járjon az ügynek. 

A Langdon pilotot Dan Dworkin és Jane Beattle írja (akik az MTV Sikoly sorozatán, illetve az American Horror Story-n is dolgoztak), és bár a rendezőről még nincsen hír, az executive producerek között ott találjuk majd Dan Brown-t, Ron Howard-ot és Brian Glazer-t is. Hogy mindez hogyan fog elsülni, az természetesen még a jövő zenéje, mindenesetre számomra már a sorozatot nézve is az járt a fejemben, hogy mindez jobban működne egy tévésorozat keretein belül. Szóval akár még jól is járhatnak ezzel a Dan Brown-rajongók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.