Hirdetés

Robert Pattinson egy bűnügyi thrillerben

|

Robert Pattinson és Carey Mulligan a Hold On To Me fedélzetén, ami egy vérbeli bűnügyi thrillernek ígérkezik James Marsh rendezésében.

Hirdetés

A film egy nőről és annak barátjáról fog szólni, akik elrabolnak, és élve eltemetnek egy gazdag, jómódú embert hatalmas váltságdíjban reménykedve. Megtörtént eseményeken alapszik, de máig tisztázatlan, konkrétan melyik esetet is vették alapul a készítők, bár nem is olyan régen New York államban történt egy hasonló eset, elrabolták, és élve eltemették Samuel Bronfmant, az emberrablók itt több millió dolláros váltságdíjat kaptak. Első ránézésre ígéretesnek tűnik, de egyenlőre mozgókép hiányában nem tudunk közelebbit mondani a filmről. Pattinson következő nagy filmje az Alkonyat - Hajnalhasadás 2. része lesz, míg Mulligané A nagy Gatsby, 2013 nyarán debütálva.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.