Hirdetés

Robert Pattinson is csatlakozhat Nolan soron következő filmjéhez

|

Szépen alakul a Mester legújabb művének szereplőgárdája...

Hirdetés

A minap derült ki, hogy Christopher Nolan 2020 nyarán érkező blockbuster alkotásának főszerepében a Csuklyásokból ismerős John David Washington-t köszönthetjük majd.

Hirdetés

A Collider legfrissebb értesülései szerint Robert Pattinson (Alkonyat, Harry Potter és a Tűz serlege, Jólét, Országúti bosszú) is csatlakozhat a projekthez, mint másik főszereplő. Pattinson karakteréről egyelőre semmit sem tudni.

Washington és Pattinson egyelőre úgy néz ki, a két főszerepet viszik majd el - rajtuk kívül még egy hasonló korú, női főszereplő és egy idősebb mellékszereplő bejelentése várható, mint központi karakterek a filmben.

Nolan (Dunkirk, Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia, A tökéletes trükk, Mementó) legújabb filmje  jövőre, 2020. július 17-én érkezik az amerikai mozikba. Csak győzzük kivárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.