Hirdetés

Robert Redford is benne lehet az Amerika Kapitány 2-ben

|

A jövőre mozikba kerülő film stábjához újabb szereplő csatlakozhat, ezúttal egy színész legenda személyében, aki ismét egy katona bőrébe bújhat.

Hirdetés

A korosodó színész-óriás, az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról, hiszen számtalan teendője mindez idáig lefoglalta őt, ám most úgy tűnik rendezői székéből, egy időre ismét a mozivászonra szeretne költözni. Annál is inkább, hiszen már folynak a tárgyalások a Marvellel ezügyben és nagy valószínűséggel, hamarosan már a csapatban tudhatjuk, vélhetőleg a titkos kormány ügynökség, a  S.H.I.E.L.D. egyik magas beosztású vezetőjét.  Ha csak magára az ügynökségre gondolunk, nyilván nem meglepő, ha a S.H.I.E.L.D.-et magával Nick Fury-val azonosítjuk, akár a Samuel L. Jackson által alakított karakterrel . Viszont egy ilyen remek színésszel mint Robert Redford, főleg ha megcsillogatja színészi tehetségét, meglehet, hogy a sokak által kedvelt Coulson ügynök mellett az ügynökség egy újabb ikonikus alakját üdvözölhetjük a színész legenda személyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.