Hirdetés

Robert Rodriguez is beszáll a The Mandalorian második szezonjába

|

Egy epizódot nagy valószínűséggel a mexikói származású rendező dirigál majd.

Hirdetés

Ahogy az a Disney sorozatának első évadja során is történt, úgy a népszerű fejvadász történetének folytatását is több, eltérő stílusú rendező fogja összehozni. Ugyan az hamar megcáfolásra került, hogy a Logant is rendező James Mangold a pletykákkal ellentétben nem lesz az említett alkotók között, ám egy pozitív megerősítés is történt nem sokkal később.

Hirdetés

Ugyan jelenleg még nem állítható teljes bizonyossággal, ám a HN Entertainment értesülései szerint - amit elvileg több független forrás is megerősített - a showrunner Jon Favreau jóbarátja, Robert Rodriguez egy epizód erejéig biztosan bele fog rendezni a The Mandalorian második szezonjába.

Rodriguez karrierjénél színesebbet nehéz lenne mutatni, hiszen a rendező olyan filmekkel indította pályafutását, mint az El mariachi - a zenész vagy a Desperado, Quentin Tarantinóval közösen összehozták az Alkonyattól pirkadatigot, de a Kémkölykök-szériát is az amerikai-mexikói filmesnek köszönhetjük. Az elmúlt időszakban a Machete gyilkollal, a Sin City: Ölni tudnál értével vagy az Alita: A harc angyalával szórakoztatta a nagyközönséget. Abban mindenképp bízhatunk, hogy a The Mandalorian klasszikus westerneket idéző stílusával klappolni fog a rendező technikája.

A napokban arra is fény derült, hogy Rosario Dawson is szerepet nyert a The Mandalorian folytatásába, méghozzá A klónok háborúja animációs széria népszerű szürke Jedijét, Ahsoka Tanot kelti majd életre a színésznő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.