Hirdetés

A Disney újabb klasszikus rajzfilmjét dolgozza fel élőszereplős változatban

|

Persze egy csavar is van a dologban.

Hirdetés

A Disney élőszereplős őrülete az Aladdint, Az oroszlánkirályt és a koronavírus-járvány miatt egészen júliusig halasztott Mulánt követően az 1973-as Robin Hood rajzfilmet sem kerüli el, melyben állatokkal keltették életre a klasszikus történetet.

Hirdetés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján minden bizonnyal senkit nem lepünk meg azzal, hogy a karakterek antropomorfizált állatok lesznek az élőszereplős-CGI-hibridben is, amelyet a magyar mozikat elkerülő, de nagyszerű kritikákat kapott Blindspotting miatt ismert Carlos López Estrada rendez, méghozzá a kevésbé szeretett Susi és Tekergő élőszereplős verzióján is dolgozó Kari Granlund forgatókönyve alapján. Természetesen az új film is musical lesz, ami szintén nem túl meglepő annak fényében, hogy az eredeti rajzfilm is tele volt dalokkal, a Szeress nagyon (Love) című még Oscar-jelölést is kapott.

Ami a korábban említett Susi és Tekergőt illeti, a Disney+ nyitócíméhez hasonlóan a kevésbé ismert Robin Hood feldolgozását is csak a szolgáltatáson lehet majd megnézni (a platform kínálatát egyébként az eredetileg mozikba szánt Artemis Fowl film hamarosan szintén erősíteni fogja), azt viszont a jelenlegi helyzetre való tekintettel egyelőre lehetetlen lenne megtippelni, hogy mikor kezdődhet a gyártás folyamata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.