Hirdetés

Robin Williams, Mila Kunis és Peter Dinklage a The Angriest Man in Brooklyn-ban

|

Mit tennél, ha megtudnád, hogy csak másfél órád van hátra az életedből? Ezt a témát boncolgatja Daniel Tapitz által írt és Phil Alden Robinson (A rettegés arénája) által rendezett vígjáték.

Hirdetés

Bár még nincsenek hivatalosan kiosztva a szerepek, a színészek neve már ismert. Korábban Melissa Leo (A harcos) és James Earl Jones (Oroszlánkirály, Csillagok háborúja) volt biztos szereplő, ezúttal pedig újabb három név csatlakozott a projekthez: Robin Williams (Jó reggelt, Vietnam!, Holt költők társasága), Mila Kunis (Barátság extrákkal, Fekete hattyú) és Peter Dinklage (Az állomásfőnök, Trónok harca). A film bemutatja a következményeit egy helyettesítő doktor hibás diagnózisának, mely szerint egy ellenszenves páciensének már csak másfél órája van hátra. A férfi a hír hallatán megpróbálja jóvá tenni az összes rossz tettét még mielőtt elpatkol, az orvos pedig utánaered, hogy megállítsa. A rendező és Robin Williams szerint is nagyon vicces a forgatókönyv, s ez év szeptemberében el is kezdik a forgatást Brooklynban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.