Hirdetés

Robin Wright is csatlakozik a Szárnyas fejvadász 2 stábjához

|

Hirdetés

Robin Wright-ot generációk csak Jennyként ismerik, Forrest Gump vágyainak a tárgyát, pedig igen aktívnak mondható a színésznő tevékenysége, csupán ezek a filmek meg se közelítették népszerüségükben Robert Zemeckis moziját. Ellenben "TV-ben" az utóbbi időben szárnyal a House of Cardsnak köszönhetően. Most pedig úgy fest, hogy Mrs. Underwood is csatlakozik a Szárnyas fejvadász 2 stábjához. A Golden Globe-díjas színésznő a tárgyalások legvégső szakaszába jutott, hogy ő is szerepelhessen Ridley Scott sci-fi kultklasszikusának a folytatásában Harrison Ford és Ryan Gosling oldalán. Arról, hogy kit alakítana, természetesen semmi hír, ahogy arról sem, hogy valóban Szárnyas fejvadász 2 lesz-e a film címe, vagy hogy pontosan miről is fog szólni a sztori. Annyi viszont bizonyos, hogy a film nyáron kezd el forogni Budapesten - az ezúttal csak producerként közreműködő Scott nagyon beleszerethetett fővárosunkba A marsi A mentőexpedíció forgatásán - Michael Green és az eredetit jegyző Hampton Fancher forgatókönyvéből, a világ (egyik) legjobb operatőre, Roger Deakins kamerái előtt, a Fogságbant és a Sicariot is jegyző Denis Villeneuve. Robin Wright következő filmje is jövőre érkezik, ami nem lesz más, mint a Wonder Woman.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.