Hirdetés

Robopocalypse - Jövőre forog!

|

Steven Spielberg jelenleg igen elfoglalt a Hadak útján (War Horse) című családi filmjével, azonban sokkalta nagyobb dobásnak számít tőle a 2013-ban érkező szuper sci-fi, a Robopocalypse.

Hirdetés

Daniel H. Wilson bestseller regényében Steven Spielberg látta meg a lehetőséget, gyorsan szert is tett tehát a könyv megfilmesítési jogaira. A magyarul Robopokalipszis-nek fordított műben a robotok fellázadnak az emberi faj ellen és megpróbálják őket elnyomni, míg mi szerves lények igyekszünk küzdeni ellenük. A szkript már kész, a Cloverfield írója, Drew Goddard körmölte le, ráadásul állítólag maga Wilson is átnézte és kiegészítette a forgatókönyvet, aki kicsit értet a dolgához, hiszen Ph.D-je van robotikából. A Robopokalipszist a DreamWorks és a Fox közösen adja majd ki, most pedig Spielberg bejelentette, hogy 2012 elején elkezdődik a sci-fi forgatása és nyár végére végeznek is vele, ha minden jól megy. A premier egyébként 2013. július 3, de ez még előrébb csúszhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.