Hirdetés

Robopocalypse - Steven Spielberg fejleményei (update)

|

Ha rendszeresen olvastok minket, nem újdonság, hogy Daniel H. Wilson bestseller regényéből készít egész estés sci-fi-t Steven Spielberg, aki ellátott minket néhány új infóval az adaptációval kapcsolatban.

Hirdetés

Idén júniusban jelent meg Daniel H. Wilson (akinek egyébként Ph.D-je van robotikából) Robopocalypse (Robokalipszis) című regénye, amelyben a robotok fellázadnak az emberek ellen, azok pedig gyengébb faj lévén reményvesztve küzdenek az elnyomók ellen. Spielberg már a kezdetekben megszerezte a regény megfilmesítési jogait, a Cloverfield írója, Drew Goddard el is készítette hozzá a szkriptet. Ezen kívül hivatalossá vált az is, hogy a DreamWorks és a Fox fogja finanszírozni Spielberg ténykedését nem kevés összeggel, nagyon bíznak a rendezőben és a sikerben is. További friss hír, hogy már kitűzték a hozzávetőleges premierdátumot is, ami 2013. július 3-ra esik. Várós? Várós!

Update: A filmet 2012 januárjában, a Tintin és a Hadak útján befejezése után kezdik el forgatni, legalábbis ezt erősítette meg Spielberg az Empire-nek adott interjújában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.