Hirdetés

Robotzsaru - Egy új páncél

|

Lehetséges, hogy mindannyiunkat átvágtak a Robotzsaru remake készítői és a korábban megmutatott páncél csak csalétek volt és nem is az lesz a főhősön a film nagy részében?

Hirdetés

Mikor először megmutatták az új Robotzsaru páncélját, sokan elégedetlenek voltak és követelték vissza a régi kinézetet, ám nagyon is megeshet, hogy a végén nekik lesz igazuk és a készítők a háttérben egy sokkal komolyabb, első ránézésre masszív, ezüstös páncélt rejtegettek? Ma kikerült egy kép, ami egy sokkal robotikusabb, harcban helytálló páncélt mutat és kiderült róla, hogy a film jelentős részében ez lesz Alex Murphy-n (Joel Kinnaman), a másik csak afféle bevezetésként kerül be. A José Padilha (Elit halálosztók) által rendezett filmben Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Jay Baruchel, Abbie Cornish és Jackie Earle Haley kapott helyet, a premeir 2014. február hetedike. A folytatásban a páncél teljes egészében látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.