Hirdetés

Robotzsaru - Hugh Laurie a stábban!

|

Mivel véget ért a Dr. House sorozat, a széria abszolút utánozhatatlan sztárja, Hugh Laurie szépen sorban bukkan majd fel a mozivásznon, lehetőleg minél több minőségi filmben.

Hirdetés

Hugh Laurie aktívan szinkronizál (Karácsony Artúr, Family Guy, Szörnyek az űrlények ellen, stb.) és fel-feltűnik néha filmekben is (Az utca királyai, A Főnix útja), de Dr. House karakterétől soha nem fog tudni elszabadulni és ez így is van rendjén. Sorra kapja majd a felkéréseket, melyek közül be is futott az első. A marcona, gyilkos humorú doki ezúttal a Robotzsaru feldolgozásában alakíthatja az egyik szerepet, méghozzá ő lehet az Omnicorp számító, szívtelen, szarkasztikus vezére, melyhez szintén remek referencia lehet House figurája. A Jose Padilha (Elit halálosztók) rendezésében formálódó Robotzsaru remake castingjától volt híres a sajtó az elmúlt hetekben, Joel Kinnaman főszereplő mellé csatlakozott be Gary Oldman, majd később Samuel L. Jackson, a minap Abbie Cornish, most pedig Hugh Laurie. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.