Hirdetés

Robotzsaru - Hugh Laurie nincs a stábban

|

Hatalmas örömmel számoltunk be nektek arról nem is olyan régen, hogy Hugh Laurie hasonló figurát alakíthat a Robotzsaru feldolgozásában, mint amit House-ként hozott sok éven keresztül.

Hirdetés

A Robotzsaru remake kevésbé erős rendezővel (José Padilha - Elit halálosztók), ám igen csak patinás szereplőgárdával rendelkezik, ami már önmagában megér egy mozijegyet: a stábban van Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams, Jackie Earle Haley és ott volt Hugh Laurie is, amíg legnagyobb sajnálatunkra és őszinte fájdalmunkra ki nem derült, hogy mégsem. A Variety kiderítette, hogy Laurie soha nem is volt a csapatban, csupán tárgyalásokat folytattak vele a szerepről, amik most semmissé vált és a karakteres színész már biztosan nem lesz látható a Robotzsaru feldolgozásában. Ami a Robotzsaruban alakítandó szerepet illeti, a legfrissebb hírek szerint a stúdió több színésszel is tárgyal a karakterre, jelen pillanatban Clive Owen áll a legelőkelőbb helyen a listán. Remélhetőleg hamarosan másik nagyobb mellékszerepben láthatjuk mindenki kedvenc kékszemű, bunkó és nárcisztikus orvosának megalkotóját. A Robotzsaru remake 2013. augusztus kilencedikén kerülhet kiadásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.