Hirdetés

Robotzsaru - Így fest az új Robotzsaru

|

Az újragondolt Robotzsaru forgatása tegnap kezdődött Toronto városában és a lesifotósok olyan szemfülesek voltak, hogy már az első napokban sikerült lekapni az új Robotzsaru páncélt.

Hirdetés

A "gúnyát" ezúttal Joel Kinnaman, a The Killing és az Instant dohány sztárja öltheti magára, de olyan közismert és tehetséges színészeket köszönhetünk mellette még a stábban, mint Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Jay Baruchel, Jackie Earle Haley, Abbie Cornish, Jennifer Ehle, Michael Kenneth Williams és a pletykák szerint Clive Owen. A José Padilha (Elit halálosztók) dirigálásában készülő filmben Alex Murphy az eddigiekhez képest jóval másabb páncélt kap, melyet a legelső képeken meg is tekinthettek, ha a folytatást választjátok. A Robotzsaru 2013. augusztus kilencedikére várható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.