Hirdetés

Robotzsaru - Megvan a főszereplő partnere

|

A média egyre többet foglakozik José Padilha soron következő rendezésével, ami nem is igazán a direktor úr miatt érdekes, sokkal inkább a téma és a szereplőgárda teszi vonzóvá.

Hirdetés

A Robotzsaru legújabb feldolgozásában Joel Kinnaman alakítja a főszereplőt, Alex Murphy-t, de a hangsúly most nem is igazán rajta lesz (na jó, talán), hanem az elképesztő szereplőgárdán, amit sikerült Padilha úrnak mesterien összeválogatnia. Gary Oldman lesz az a tudós, aki "megalkotja" a Robotzsarut, Abbie Cornish alakítja Murphy nejét, Samuel L. Jackson egy nagy hatalommal bíró médiamogul képébe bújik, Hugh Laurie pedig egy szarkasztikus, számító és hidegszívű vezérigazgató lesz az Omnicorpnál. A legfrissebb hírek szerint a Gengszterkorzóból és a The Wire című HBO sorozatból kedvelt Michael Kenneth Williams kapta meg Alex Murphy partnerének szerepét. Az eredeti felállásban női társa volt a Robotzsarunak, de Williams nyilván nem fog tilakozni a változtatás ellen. A stábban helyet kap még Jackie Earle Haley, Jennifer Ehle és Jay Baruchel is. A tervezett premier 2013. augusztus kilencedike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.