Hirdetés

Robotzsaru - Michael Keaton kapja Laurie karakterét

|

Talán Hugh Laurie rajongói nem fognak örülni a döntésnek, de a színész feltételezett helyét nem más veszi át, mint a korábbi Batman, a szintén kedvelt Michael Keaton.

Hirdetés

Hugh Laurie már biztosan nem fog szerepelni a Robotzsaru feldolgozásában, pedig rendkívül jól állt volna neki és csípőből hozta volna az Omnicorp mindenható atyját, aki egyszerre lehetett volna szívtelen, számító és szarkasztikus. Ugyanezen karaktert alakíthatja a frissen szóba került Michael Keaton, aki Laurie képletes távozása után került szóba Raymond Stellars (az Omnicorp vezére) megformálására. A hírt a Deadline szellőztette meg, akik korábban arról is beszámoltak, hogy esélyes volt a szerepre többek között Clive Owen is. A rendező, José Padilha Elit halálosztók) is örömét fejezte ki Keaton csatlakozásával kapcsolatban, elmondása szerint helyére került az utolsó puzzle darab is és már alig várja, hogy Alex Murphy újra igazságot szolgáltasson. Az 1987-es film feldolgozásának pedig minden esélye megvan arra, hogy maradandót alkosson, hiszen a stábon nem fog múlni semmi: olyan nevek erősítik a remake csapatát, mint Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel, Jennifer Ehle, Michael Kenneth Williams és most már Michael Keaton is. A tervezett megjelenés 2013. augusztus kilencedike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.