Hirdetés

Robotzsaru - Sztárok csatlakoztak a stábhoz

|

Felpörögtek az események a Robotzsaru remake körül is. Joel Kinnamann mellé igen csak neves szereplőgárdát hoztak össze.

Hirdetés

A The Killing című sorozat sztárját - aki valószínüleg a színészi játéka miatt érdemelte ki a szerepet -  hirtelen körülvették a hollywood-i mozisztárok, hiszen többen is csatlakoztak a Robotzsaru újragondolt változatához. Edward Norton (Harcosok Klubja) azt a brilliáns elméjű doktort fogja alakítani, aki életre keltette Robotzsarut. Mellete ott lesz még Sean Penn (Nehézfiúk, Az élet fája) aki egy újságírót fog vászonra vinni. Rebecca Hall (Tolvajok városa) fogja majd Alex Murphy (akiből később a Robotzsaru lett) feleségét alakítani. Gael Garcia Bernal pedig Murphy jóképű társát fogja majd eljátszani nekünk. A filmet José Padilha (Elit halálosztók) rendezi, aki ha betartja ígéretét, 2013. augusztus 9-én már láthatjuk a premiert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.