Hirdetés

Robotzsaru - Újabb forgatási képek

|

Rendkívüli stábbal és egyedi stílussal próbál megújulni a Robotzsaru, méghozzá José Padilha rendezésében, akinek ez lesz az első és legfőbb esélye nagyobb költségvetésű filmet rendezni.

Hirdetés

Friss képeken láthatjuk az új Robotzsarut és motorját, amelyek még mindig bitangul jól néznek ki és ha nem rontják el a forgatókönyvet vagy a fim többi részét, akkor a stáb elfogja vinni a hátán a filmet. Olyan színészek írtak alá ugyanis a rebootra, mint Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel és Jackie Earle Haley. A film 2013. augusztus kilencedikén kerül kiadásra, a sztori pedig lényegében ugyanaz lesz, mint az 1987-es eredetiben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.