Hirdetés

Rock the Kasbah trailer - Bill Murray és Bruce Willis komédiáznak

|

Hirdetés

Barry Levinson (Esőember, Jó reggelt, Vietnam!, Dr Halál, Banditák, A gömb, Pokoli lecke) rendező Mitch Glazer (Beavatás) forgatókönyvéből forgatott vígjátékot Rock the Kasbah címmel, melyben Bill Murray egy lecsúszott zenei menedzsert alakít és még Bruce Willis is asszisztál hozzá. Murray karaktere utolsó megmaradt ügyfelével (Zoeey Deschanel) Afganisztánba utazik egy végső turnéra, azonban odaérve magára marad, elveszíti az útlevelét és minden pénzét, sőt jól el is téved. Élete teljesen kilátástalannak tűnik, ám ekkor megismerkedik egy csodálatos hanggal megáldott afgán lánnyal... Murray és Deschanel mellett számíthatunk Bruce Willis, Danny McBride, Kate Hudson és Scott Caan feltűnésére is a vásznon, sőt a legelső trailerben is láthatjátok őket: https://www.youtube.com/watch?v=59l2M7HNzho A külföldi dátum október 23.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.