Hirdetés

Rocketeer - jön a Disney-féle folytatás

|

Jetpackkel repülő szuperhőst élesztene újjá a Disney.

Hirdetés

A képregényfilmek korát éljük, ez nem is kérdés, a Disney pedig úgy döntött, hogy ennek örömére folytatni kívánja az 1991-es Rocketeert. Dave Stevens alapul szolgáló képregénye 1982-ben jelent meg, a történet pedig a '30-as években játszódik. Főszereplője Cliff Secord, egy fiatal pilóta, aki egy kísérleti jetpackkel a hátán szuperhőssé válik - az új film azonban nem az ő történetére fókuszál majd.

 

Hirdetés

A The Rocketeers címen futó projekt forgatókönyvírójának Max Winkler-t (Mögöttes szándék) és Matt Spicer-t (Flower, Magic Camp) választotta a Disney. Az új film hat évvel azután játszódik, hogy Cliff Secord eltűnt a nácikkal való harcok során, a Rocketeer-féle szuperhős szerepét pedig egy fiatal, tehetséges afro-amerikai pilótalány veszi át. Ellenségei olyan korrupt tudósok lesznek, akik ellopják a jetpack-technológiát, ez pedig örökre eldöntheti a hidegháború végkimenetelét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.