Hirdetés

Rögtön magyarul érkezett a Top Gun: Maverick elképesztő végső előzetese

|

Tom Cruise ismét szárnyal, immár egyre közelebb a végleges mozibemutató felé.

Hirdetés

Az 1986-ban bemutatott Top Gun folytatása a koronavírus-járványt leginkább megsínylő produkciók között foglal helyet, hiszen már egy kezünkön sem tudnánk megszámolni, mennyiszer kapott új premierdátumot az ismét Tom Cruise főszereplésével készült mozifilm. A várakozás azonban most már nemsokára tényleg véget ér, hiszen tavasszal berepül a mozikba a Maverick, ezt a tényállást pedig egy egészen pazar végső előzetes hivatott megerősíteni.

Hirdetés

A film egész pontosan 34 évvel az eredeti Top Gun eseményei után, napjainkban játszódik, és ennek megfelelően aktuális problémákat tesz meg központi témájának. Az egyik kérdés, amit boncolgatni fog, hogy mit kezdenek a pilóták a munkájukat feleslegessé tevő drónok megjelenésekor, de szó lesz az idő múlásáról és a generációk közötti különbségről is. Ahogy azt Cruise-tól megszokhattuk, a filmben látott minden felvétel valódi és a CGI-használat egészen minimális.

A nálunk május 26-án mozikba kerülő második részben Cruise-on kívül visszatér az eredeti Top Gunban is szereplő Val Kilmer, de mellettük fontos szerepet kap még Miles Teller, Jennifer Connelly, Glen Powell és Jon Hamm is. A filmet Joseph Kosinski (Feledés) rendezte Ehren Kruger, Eric Warren Singer és Christopher McQuarrie forgatókönyve alapján. 

Magyar előzetes:

Eredeti nyelvű előzetes:

Végezetül pedig a hivatalos plakát:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.