Hirdetés

Rogue One: A Star Wars Story - Az univerzum eddigi legkeményebb karaktere érkezik!

|

Hirdetés

Lassan már két hónapja, hogy újra visszatérhettünk a messzi messzi galaxisba, mely anyagilag teljes, míg kritikailag mérsékeltebb sikert könyvelhetett el. Habár a VIII. rész csak 2017. decemberében debütál, idén sem maradunk Star Wars mozi nélkül, ugyanis érkezik az első spin-off film, a Rogue One, amely a 3. és 4. rész között fog játszódni, és egy csapat lázadót követ nyomon, akik megkísérlik ellopni a Halálcsillag tervrajzait. A forgatás már véget ért, így epekedve várjuk az első képsorok érkezését, ám addig is érkezett néhány információ az egyik karakterről, amelyet alább olvashattok el. Mint azt már korábban bejelentették, a kínai színész és filmrendező, Wen Jiang a Lázadók egy katonáját fogja eljátszani. A karakter nevét ugyan még mindig nem tudjuk, viszont az idáig egyetlen kiadott hivatalos fotón ő is szemügyre vehető, íme:

Star Wars: Rogue One L to R: Actors Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen and Donnie Yen Photo Credit: Jonathan Olley ©Lucasfilm 2016
Ami új kiderült róla: Jiang egy szabadságharcost fog alakítani, aki egy igazi badass lesz, sőt, az eddigi legdurvább, legkeményebb figuraként írják le, aki valaha is megvetette a lábát a Star Wars univerzumban. Egy igazi fegyvermániás, aki soha sehova nem megy fegyver nélkül, és úgy tűnik ő lesz ennek a sötétnek ígérkező heist movienak a humorforrása is. A Rogue One lehet az első olyan élőszereplős Star Wars film, amely nem követi szorosan a Skywalker család történetét (habár egy Skywalker biztosan jelen lesz a filmben, ugyanis Darth Vader legalább egy hosszabb cameo erejéig biztosan fel fog tűnni, de az is lehet, hogy ennél fontosabb szerephez is juthat). Azt is pletykálják, hogy Boba Fett és a fiatal Han Solo is megjelenhet, de megerősítve még egyik sem lett. Ami biztos: a főellenséget Ben Mendelsohn fogja alakítani, a film pedig 2016. december 16-án érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.