Hirdetés

Rogue One: A Star Wars Story - Besegítettek a forgatókönyvbe?

|

Hirdetés

Miközben a világ a Star Wars: Az ébredő Erőről beszél, a Disney és a LucasFilm gőzerővel hajtja tovább a háttérben a franchise szekerét, hiszen jövőre már jön a következő űrbéli kaland, a Rogue One: A Star Wars Story. Mikor a stúdió bejelentette az első Star Wars Anthology (azaz spin-off) filmet, még Gary Whitta (Éli könyve, A Föld után) csücsült a forgatókönyvön, azonban év elején azt nyilatkozta, hogy már nem részese többé a projektnek. Simon Kinberget beszélték a helyére, ám mikor a Disney vezérigazgatója bejelentette a mellékszál hivatalos címét, a sajtóközleményben az Oscar-jelölt Chris Weitz (Egy fiúról, Z, a hangya, Az arany iránytű) neve szerepelt az író megnevezésnél.

star-wars-rogue-one-cast-image
A Latino Review most azt állítja, hogy a Holnap határa írója, a Jack Reacher és a Mission: Impossible - Titkos nemzet rendezője, Christopher McQuarrie két hetet töltött azzal, hogy kipofozza a Rogue One: A Star Wars Story szövegkönyvét, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg. Pedig ha megtennék, igencsak örülnénk neki! Ami a sztorit illeti, eddig annyit tudunk róla, hogy a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény című epizódok eseményei között játszódik majd és egy csapat lázadó a Halálcsillag terveit szeretné meglovasítani. Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) filmjében olyan színészeket láthatunk majd, mint Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Ben Mendelsohn, Diego Luna, Donnie Yen, Riz Ahmed és Forest Whitaker. A várható hazai premier: 2016. december 22.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.