Hirdetés

Star Wars: Rogue One - Mikkelsen karakterének köze van Darth Vaderhez?

|

Hirdetés

A Rogue One: A Star Wars Story munkálatai jelenleg is tartanak, ám úgy tűnik, hogy az egyik színész tartott némi szünetet a Labor Day miatti hosszú hétvége alkalmából. A hétvége alatt Mads Mikkelsen ellátogatott egy Torontóban megrendezett Fan Expóra, ahol autogramot adott egy lelkes rajongó plakátjára, amit egyébként korábban a Star Wars II: A klónok támadása egyik szereplője, Zacharia Jensen is ellátott aláírásával és karaktere, Kit Fisto nevével egyaránt. Mikkelsen is követte Jensen példáját, saját aláírása mellé a Rogue One-ban alakított karaktere nevét is mellékelte. A színész egy bizonyos "Galen" nevet írt a rajongó, J.J. Good plakátjára. De ki az a Galen? Néhány rajongói spekuláció szerint a Galen név valójában a népszerű Star Wars: The Force Unleashed című videojátékból megismert karakter, Galen Marek, akit többnyire Starkiller néven ismernek, amely egy utalás Luke Skywalker eredeti nevére az Új reményből. Ha Mads Mikkelsen tényleg Galen Mareket alakítja, akkor ez komoly következményekkel járhat. A Force Unleashed-ben Starkiller Darth Vader titkos tanítványa volt, de később kulcsfigurává vált a Lázadók szövetségének kialakításában, miután egyesítette a Birodalom számos ellenségét. Fontos megjegyezni, hogy a két részes videojátékban a 37 éves Sam Witwer szolgáltatta Starkiller hangját és Mads Mikkelsen pedig 12 évvel idősebb a szinkronszínésztől, tehát lehetséges, hogy egy teljesen más Galent kapunk majd az új Star Wars spin-offban, ugyanis Starkiller története az Expanded Universe (kibővített univerzum) része, amiről a Lucasfilms azt nyilatkozta, hogy nem lesz része az új Star Wars filmek történetében. Viszont egyes pletykák szerint Darth Vader is fel fog tűnni a Rogue One egy bizonyos pontján, de nem fő gonoszként, hanem hologram üzenet formájában. Egyes spekulációk szerint Ben Mendelsohn lesz a film fő ellensége, ha ez igaznak bizonyul, akkor biztosan Vadernek dolgozik majd. Mads Mikkelsen nem olyan régen árulta el, hogy nem fog gonosztevőt alakítani, de kulcsszerepe lesz a történetében. Mit gondoltok, vajon Mads Mikkelsen tényleg Galen Mareket alakítja majd a Rogue One: A Star Wars Story-ban? Amíg új információkra várunk a filmmel kapcsolatban nézzétek meg J.J. Good, Mads Mikkelsen autogramjával ellátott plakátját: http://twitter.com/loafandjug/status/639909535793180672/photo/1

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.