Hirdetés

Rogue One: A Star Wars Story - Részletek a karakterekről és a történetről

|

Hirdetés

Most, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő visszaröpítette a rajongókat a messzi-messzi galaxisba eljött az ideje annak, hogy a Disney és a LucasFilm más-más pontjait fedezzék fel az univerzumnak. Az első ilyen történet pedig A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni és egy csapatnyi lázadóról fog szólni, akik az első Halálcsillag terveit próbálják megszerezni. Szinte még alig tudunk valamit az ő kalandjukról, beleértve a főszereplők kilétét, viszont most érkezett néhány hírmorzsa, ami némi fényt világít az alagútban. Jóllehet, ezek a részletek még nincsenek megerősítve, potenciális SPOILEREKET tartalmazhatnak, szóval csak saját felelősségre olvassatok tovább! Még szeptemberben, Mads Mikkelsen a Rogue One egyik főszereplője autogramot adott egy rajongónak, akinek Galen névvel írt alá. Rengetegen rögtön arra tippeltek, hogy Galen Mareket alakíthatja majd, akit már jól ismerünk a Star Wars: The Force Unleashed videojátékból. Ez a karakter volt Darth Vader titkos tanítványa, aki végül segített Lázadó Szövetség megalapításában, azzal, hogy egyesítette a Birodalom ellenfeleit. Habár megerősíteni még mindig nem tudjuk, hogy Mikkelsen karaktere valódban Galen Marek lenne, néhány új információ pontosan erre utal.

tumblr_static_2s7cyh7jmko4ksckgs8808c4s
A hírek szerint a karaktere egy tudós lesz, aki átvette a Halálcsillag projektet, hogy kijavítson néhány kulcsfontosságú hibát a szerkezeten. A forrás Robert Oppenheimerhez hasonlítja, aki segített az atombomba létrehozásában, ám később megbánta, hogy egy ilyen halálos fegyvert alkottak. Mads Mikkelsen karaktere hasonló motivációval hagyja háta mögött a Birodalmat és próbálja helyre hozni tetteit, méghozzá a lánya segítségével, akit Felicity Jones alakít majd. Jones karaktere pedig éppen azon fáradozik, hogy jóvá tegye a pusztítást, amit a családja okozott a galaxis számára. Korábban arra tippeltünk, hogy ő egy fejvadász lesz, ám ennek fényében talán ez sem bizonyul igaznak. Ehhez kapcsolódó hírekből kiderült, hogy Guy Henry, aki leginkább a Harry Potter és a Halál ereklyéiből lehet ismerős, szintén csatlakozott a Rogue One stábjához. A pletykák szerint egy birodalmi tiszt szerepébe bújhat, viszont mást egyelőre nem tudni a karakteréről. Végezetül érkezett egy leírás is a film egyik jelenetéről, amelyben egy lezuhant X-szárnyú is szerepel egy Tatooinehoz hasonló bolygón.
Az úton két férfi sétál el egy fekete-fehér X-szárnyú vadászgép roncsa előtt. Nem egyértelmű, hogy ők is részesei voltak-e a zuhanásnak, vagy csak épp erre jártak. Az egyik fickónál egy hosszú karabély van, ami hasonlít ahhoz, ami Doktor Brownnak is volt a Vissza a jövőbe 3-ban. Fekete ballon kabátot visel, fakó vörös sisakkal, amelynek rostélya olyan mintha Kylo Ren és a Jedi visszatér birodalmi őreinek keresztezése lenne. A másik férfin barna ballon kabát van, kezében egy nagy puskával, ami leginkább a lázadók fegyvereire emlékeztet, amit a Hoth bolygón használtak A Birodalom visszavágban. Ha tippelni kellene, akkor ezek ketten vagy fejvadászok, vagy a világ legmenőbb statisztái.
Természetesen a felül írott információk egyike sem hivatalos, viszont a leírás állítólag egyenesen a Rogue One forgatási helyszínéről érkezik, a Pinewood Stúdióból. A héten már arról is hallhattunk pletykákat, hogy a film első előzetese az Amerika Kapitány: Polgárháborúval debütálhat. Nektek mi a véleményetek az új részletekről?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.