Hirdetés

A Sötét oldal is előállt a saját R2-es droidjával

|

Úgy tűnik, hogy nem csak a lázadóknak van a kezében az univerzum leghatásosabb stratégiai előnyt jelentő droidja, ugyanis a decemberben megjelenő Zsivány Egyesben a Sötét oldal is előrukkol a saját R2-es droidjával, Darth2-D2-val.

Hirdetés

Nem, ez nem egy rossz vicc, csak bizonyos mértékben. Bizony, a Birodalom oldalát is erősíti majd egy rettenthetetlen R2-es droid, melynek hívóneve C2-B5 lesz.

Hirdetés

Erre a leleplezésre a The Star Wars Show webes sorozat e heti kiadásában került sor. A YouTube videómegosztón minden rajongó hétről-hétre apró infómorzsákat kaphat a LucasFilm legújabb alkotásairól. Ezúttal a Birodalom által rendszeresített C2-B5 nevű asztromech-droidjáról adtak részletes információt.

A kinézet egyébként nem véletlen, ugyanis a kis C2-es ugyanabba az asztromech családba tartozik, melynek az eredeti trilógiából megismert, mára már ikonikussá vált R2D2 is tagja. Az asztromech családot eredetileg karbantartásra tervezték, de mint látszik elég sok mindenre használhatóak: bolygók elpusztítására alkalmas tömegpusztító fegyverek terveinek csempészésére, de akár a Birodalom is hasznára veheti őket. Bizonyára az egyik bázison láthatjuk majd, amint karbantartó feladatokat lát el R2-D2 besorozott unokatestvére, C2-B5. 

Ti mit gondoltok a leleplezésről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.