Hirdetés

Roland Emmerich a Függetlenség napja 2-ről beszélt

|

Hirdetés

Roland Emmerich jelenleg azzal van elfoglalva, hogy reklámozza régóta dédelgetett szerelemprojektjét, a Stonewall-t, de az interjúk során senki sem mulasztja el megkérdezni tőle, hogy mi a helyzet a Függetlenség napja 2-vel (Independence Day: Resurgence), ő pedig általában nem hagy senkit válasz nélkül. Mint tudjátok, a folytatás 20 évvel játszódik az 1996-os film sztorija után, amikor is az emberiség összefogott annak érdekében, hogy az idegen technológiát felhasználva megpróbálják megvédeni magukat a közelgő veszély ellen, ám a megszállók erősebben térnek vissza, mint valaha, így egy maréknyi kiválasztottnak kell kitalálnia, hogyan menthetik meg a világot újra.

independence-day-2-resurgence-title-treatment
A stáb már több mint egy hónapja befejezte a forgatást, Emmerich pedig most a következőket nyilatkozta a Függetlenség napja 2 történetéről:
Ezúttal megpróbáljuk kibővíteni az univerzumot. Nem annyira egyszerű, mint az utolsó, mert nem csinálhatod meg olyan egyszerűen, mint az utolsót. Kicsit arról is szól ez, hogy mi történt a világunkkal mióta tudjuk, hogy biztosan visszatérnek [az idegenek]. 20 évünk volt arra, hogy összetartsunk egy bolygóként és lenyűgöző dolgokat alkossunk, amelyekkel fel tudjuk venni a harcot.
A Függetlenség napja 2 (nem hivatalos fordítás) 2016. június 24-én debütál külföldön.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.