Hirdetés

Roland Emmerich adaptálhatja Blake Crouch Sötét anyag című könyvét

|

Rendezőre talált a Wayward Pines alkotójának bestsellere.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Roland Emmerich (A függetlenség napja: feltámadás, 2012, Az elnök végveszélyben) tárgyal a Sony Pictures-el a New York Times bestsellerének, a Sötét anyagnak az adaptálásáról, amelyet a Wayward Pines alkotója, Blake Crouch írt.

Hirdetés

A történet több kvantum világon/alternatív valóságon át játszódik és az interdimenzionális utazásról szól. Íme a regény szinopszisa:

Elégedett vagy az életeddel? Ezek az utolsó szavak, amiket Jason Dessen hall, mielőtt az elrablója leüti. Mielőtt egy hordágyra szíjazva ébred, vegyvédelmi szkafandert viselő emberek között. Mielőtt egy olyan férfi, akivel soha nem találkozott, rámosolyog, és azt mondja neki: Úgy örülök, hogy újra látlak, barátom. Abban a világban, ahol felébredt, Jason élete teljesen más, mint korábban. A felesége nem a felesége. A fia meg sem született. Ő maga pedig nem csak egy átlagos egyetemi tanár, hanem ünnepelt zseni, aki egy forradalmi dolgot alkotott - olyasmit, ami a lehetetlennel határos.  Vajon melyik világ a valóság? És ha az emlékeiben élő otthona tényleg létezik, hogyan tudna visszajutni imádott családjához? A választ egy meglepő és hátborzongató utazás során kapja meg, miközben kénytelen szembenézni önmaga legsötétebb oldalával, és megküzdeni egy legyőzhetetlennek tűnő, rémisztő ellenféllel.

A film elkészültét a Pókember: Hazatérés és a Jumanji reboot producere, Matt Tolmach biztosítja, aki már 2014-ben megvásárolta a jogokat, 1,25 millió dollárért, csupán a regény 150 oldalas vázlata alapján. Ti olvastátok a könyvet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.