Hirdetés

Ron Perlman továbbra sem mond le a Hellboy 3-ról

|

Hirdetés

Vannak dolgok az életben, amikre bizton lehet számítani, bármikor, bárhol: a nap minden nap felkel, az ég nagy általánosságban kék, a víz nedves, (a nők titkolóznak), Woody Allen minden évben rendez filmet, Ron Perlman pedig nyilatkozik bizonyos időközönként arról, hogy milyen jó lenne, ha elkészülne a Hellboy 3, és ezzel letudnák a trilógiát. Szegény Ron-nak és haverjának, Del Torónak egyébként már csak ezért is oda kéne adni azt az összeget, ami szükségeltetne ahhoz, hogy leforogjon a film és nem húzni az idegeit (és a mi idegeinket) állandó jelleggel. Perlman-t már az sem igazán érdekli, hogy mennyi pénzt adnának rá, egy vele készült interjú szerint beérné ő rongyos 8 millióval, csak fejezhessék be a trilógiát.

Két ízben is megkértük a közönséget arra, hogy fizessenek be a Hellboy-ra és úgy építettük fel, hogy meglegyen az ígért befejezése. Kötelességünknek érezzük filmkészítőkként, hogy megadjuk a nézőknek ezt.
A színész tehát tisztában van azzal, hogy vannak rajongói a filmnek és vannak emberek, akik várják a befejezést (bár a második rész vége így is működik, még ha érezzük, hogy van még itt történet), és igazán megható, hogy gondol rájuk (rám, köszi Ron!). Ráadásul azt is elmondta, hogy tudja, milyen ötlete van a filmhez Del Torónak és szerinte "bad-ass". Halljátok, fejesek? Adjátok már neki azt a nyamvadt pénzt!
Hellboy 2 ending
Perlman a Deadpool hatalmas sikerére is reagált, valamint arra, hogy R-besorolásos filmként mennyiben számít forradalminak az alkotás és mennyiben nyitott meg bizonyos kapukat más filmek számára:
A problémám mostanság a mozifilmekkel az, hogy mennyire fordítva vannak megtervezve, hogy a projekt úgy van átgondolva, hogy mennyit fog keresni a demográfiai kutatások alapján. Én nem ezért csinálok filmeket. Az én hozzáállásom az, hogy ha jól is csinálod a munkád és ha tökös is vagy és eredeti, és mindezek ellenére nem találod meg a közönségedet, akkor össze kell szedned magad és csinálni a következőt. Művészként nem fordíthatsz hátat az integritásnak.
Ezzel véleményem szerint azt szeretné mondani Perlman, hogy a Deadpool sikere megérdemelt és örömteli, de csak azt mutatja, hogy másoknak is ugyanígy kéne menniük a fejük után, az lenne a normális, ha az alkotók fognák magukat és nézettségi útmutatók vizsgálgatása helyett arra koncentrálnának, hogy apait-anyait beleadjanak az adott filmbe. Nem azzal foglalkozni, hogy ezt azért fogják kevesebben nézni, mert magas korhatárral készült, amazt meg azért nem, mert Hellboy nem számít annyira ismert szuperhősnek/képregényfigurának, mint Pókember, vagy Vasember. Kockáztatni kell és felvállalni magadat, felvállalni azt, hogy esetleg kevesebben váltanak jegyet a filmedre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.